Yogaholics door Nicolle

Yogaholics door Nicolle van Bakel

Verandering. Ik houd er van.
Vandaag verandert Yogaholics.


Hoe Yogaholics begon…

Een yogini én online marketeer rolt van de ene naar de andere yogastudie. Duikt de boeken en artikelen in. Overweldigd door alle yoga kennis. Ze voelt een behoefte om al die yoga kennis te delen. Voor yogaholics. Of eigenlijk voor iedereen. Als het maar over yoga gaat. Op of naast de mat.
Zo ontstond Yogaholics zonder gezicht, maar met een missie: Yoga delen.

Ego’s en kwetsbaarheid: alles mag er zijn

Yogaholics.nl zou anoniem zijn, want dan gaat het alleen om de inhoud. Om vervolgens wel artikelen plaatsen over de kracht van kwetsbaarheid. Schrijven dat yoga om verbinding gaat, maar de inhoud niet persoonlijk maken. Dát gaat veranderen. Weg met de anonimiteit, hallo kwetsbaarheid. Vanaf nu deel ik ook mijn persoonlijke ontdekkingen en verhalen.

Hi, ik ben dus Nicolle

Soms word ik ook aangesproken als Juf. Dan sta ik in de leukste Yogastudio van Eindhoven. Daar woon ik, in die lichtstad die voor mij voelt als een groot dorp. Mijn yogapad startte ongeveer 13 jaar geleden, met sporadisch een les op de sportschool. Tot ik verdronk in de druk die ik mezelf op kon leggen. Toen werd yoga mijn reddingsboei. Mijn mat werd mijn thuis. Daar groeide mijn honger naar meer yoga. Een Yogaholic werd geboren.

Nog meer yoga

Overal waar ik naar toe reisde zocht ik naar een yogales of retraite. Leerde ik van iedere teacher weer iets nieuws. Na een wereldreis vol yoga heb ik in Nederland een Yin Yoga opleiding gevolgd bij José de Groot en in Bali een High Vibe Hatha opleiding bij Emily Kuser. Nu balanseer ik tussen mijn baan op kantoor en het freelance yogadocenten bestaan. De honger naar yoga groeit nog steeds met de dag. Ik hoop dat die honger nooit stilt, en dat ik mijn ontdekkingen met jou mag delen.

Nicolle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *